Lenormand – Brod #3

gifs-animados-barcos-250669.gifOsnovno značenje : put, putovanje, bilo fizičko (negde po gradu, van grada, u inostranstvo) ili dugovno (traganje za večitom istinom, religiozno itd…) nov pravac, nov put, nov smer, ali takodje se vezuje za trgovinu, bogatstvo, progres, ekspanziju, finsnsijski prosperitet i nasledje (jer kao što je u to vreme kada je Madam Lenormand živela, brodovi su bili osnovno sredstvo za prevoz tj bili su vezani za prekookensu trgovinu, donosili su uspešne poslove, zaradu itd…)

Kao što je rečeno ~ put, bilo do prodavnice (ako je dnevno otvaranje u pitanju) bilo u inostranstvo (ako je otvaranje za duži vremenski period) Ovo je karta koja ukazuje na kretanje, pa tako slična je Konjaniku, donosi pokret, akciju, progres.

Takodje, vezuje se za sve one dogadjaje gde pitač na neki način može da profitira (bilo poslovno, finansijski, pa čak i emotivno i duhovno) Ovo isto tako može da ukaže i na potencijalnu selidbu (ali isto tako i promenu uverenja)


Opis osobe : osoba koja je uvek u pokretu, ali ne brza nikuda. Planira, ali se ne drži fixnog rasporeda, već dozvoljava sudbini da upliva u njene odluke i svakodnevni život. Mirna i staložena osoba, puna razumevanja, tolerantna i uvek željna da pomogne. Osoba koja poseduje neko prevozno sredstvo (ili pak živi od putovanja) Osoba bogata duhom, obrazovana, svestrana, puno je prošla kroz život (bilo da je putovala, bilo da je jednostavno imala puno dešavanja u svom životu) Ponosnog izleda, stabilne konstitucije, nemirne kose i smirujućeg pogleda zagledanog u daljinu.


Na duhovnom nivou, ova karta je signifikator Duše čoveka. Ono čemu čovek teži, o čemu sanja, o čemu se nada, o čemu mašta. Duhovni razvoj, religija…


Dnevno otvaranje : neke promene su na vidiku, ne planirati ništa dugoročno, jer se mogu pojaviti osobe ili situacije koje će promeniti dnevni tok razvoja dogadjaja. Treba se opustiti i prepustiti ~ pa kud vas more odnese. Neki put ni to nije loše…


Ljubav : ako je pitač u vezi, sledi mu romantičan susret o kojem mašta, izlazak, lep provod, prijatno veče. Ako je pitač sam, uskoro mu sledi veza sa vrlo prijatonom osobom, bogatom na više nivoa (kako duhovno, tako i materijalno verovatno) Ova karta ukazuje ispunjenost u emotivnom životu na više nivoa.


Posao : generalno Brod obećava sreću u poslu, ako pitač ima posao. Moguće je da će njegova firma početi da posluje sa ljudima iz inostranstva, ili će na neki način biti vezana za trgovinu i putovanja. Ako je pitač bez posla, moguće je da će naći posao koji će zahtevati kretanje, kraća / duža putovanja, pa čak i selidbu i verovatno će biti posao koji će biti vezan za trgovinu neke vrste.


Zdravlje : potencijalni problemi sa zdržavanjem vode u organizmu, pa treba smanjiti unos soli i minerala. Isto tako, pošto se ova karta vezuje za duboko ukorenjene emocije, kada je zdravlja u pitanju, treba povesti računa o (samo)obmanama i umišljenim problemima.


Astrološki : ova karta se vezuje za simboliku 9 polja.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.