Lenormand – Bič #11

11 Bič (ili Metla)

Ključne reči : nesporazumi, svadje, greške, nevernost, prevara, kazna, pobuna, bes, neslaganja. Takodje, predstavlja probleme sa besapricom, bankrot, siromaštvo kao i sve dodatne „nus-pojave“ koje se dešavaju kada čoveka zadesi besparica ili potpuno izgubi sve u životu (drugim rečima, ova karta pokazuje pravu sliku osobe kada se nadje u velikom problemu)

Za sve one koji su nesrećnim slučajem gledali „50 nijansi sive“ verovatno sama reč Bič asocira na nešto „erotsko i bezobrazno“. Al, razočaraću vas… ova karta ni malo nije ni erotska, ni bezobrazna… Ovo je karta koja sugeriše fizički bol, ne samo sukob i svadju, već i batine i tuču.


Ovo ni malo nije naivna karta, već opomena da se pitaču sprema vrlo težak okršaj sa nekim (okolne karte će naravno da pokažu o čemu se radi) Naravno, ko voli SM, onda je ovo karta za njega (nju) naročito ako se ova karta nadje pored ličnih tj „emotivnih karti“…

Opis osobe : dominantna osoba, osoba koja jednostavno mora da bude u pravu, po ceni bilo čega, osoba koja ne preza ni da započne svadju ili fizički obračun, da bi dokazala da je samo ona u pravu. Impulsivna, preteramo saouverena, neretko nasilna i agresivna. Pojava joj je čak neki put napadna. Sve što radi, radi 100%. Borac, pa često može i da se bavi nekim (indivu+idualnim) sportom (nikako nije timski igrač) a takodje može da bude i savetnik tj „life coach“ ako su okolne karte pozitivne) Ovo naravno može da bude i klasičan trener u nekom sportu.


Dnevno otvaranje : previše uzimate stvari zdravo za gotovo, preosetljivost, subjektivnost. Porazmislite da li ste prikupili sve informacije kako bi odregovali tako kako ste namerili da odreagujete. Prvo skoči, pa reci hop. Ovo je dan za svadju, ali samo pod uslovom da pristanete na to…


Ljubav : kao što rekoh u uvodnom pasusu, ako je neko za SM, u ljubavnim odnosima, ovo će da donese pojačanu strast i požudu, pojačan seskualni apetit, pa u neku ruku za pitača koji je u vezi, ljubavni život će „procvetati“ u narednom periodu. Ali, čak i ta priča ima drugu stranu medalje, jer svaka strast ima svoj kraj, tj realnos je tu da podseti da ne može veza da se zasniva isljučivo na fizičkom privlačenju, već da po neki put mora da bude i nekakvog razgovora – a razgovor u ovom slučaju može da bude napet, pa čak i agresivan i sklon svadjama. Za pitača koji nije u vezi, savet ove karte jer da dooobrooo razmisli da li želi da traži novog partnera ili ne, tj ako je već pitač nekog „odmerio“ da povede računa da se sa tom osobom ne provede ko „bos po trnju“.


Posao : period koji sledi za pitača koji je zaposlen će da bude trnovit, jer su mogući sukobi mišljenja sa kolegama i nadredjenima, pa čak i svadje sa njima (ako okolne karte su povoljne, sve će se završiti na „vatrenoj razmeni ideja“, ali ako su okolne karte nepovoljne, pitač može čak očekivati i otkaz) Za pitača koji traži posao, ovaj period ni malo neće biti lak, pa je bolje da sačeka neku povoljniju priliku.


Zdravlje : pošto se sama karta Bič vezuje za povišen tog u govoru (da ne kažem vikanje i dranje) naravno da se najviše i vezuje za grlo, krajnike, glasne žice, pa tako i zdravstvene probleme vezane za taj deo tela – promuklost, gušobolja, upala krajnika, bolovi u vratu. Treba izbegavati promaju, takodje (a u ljubavnim avanturama paziti se da se ne pretera sa SM izlivima „nežnosti“ da ne bi došlo do povreda…)


Astrološki : ova karta se vezuje za Mars i Severni Mesečev Čvor.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.