Karma kroz natalna polja (ukratko)

     Ajd’ da pojasnim zašto su 2-6-8-12 polja negativne karme iz prošlog života koja se manifestuje u ovom životu, tj zašto su 1-5-9 polja pozitivne Karme i kako ona utiče na osobu …

     2-6-8-12 polje :
     Ako „obrnemo“ čart da naše natalno 12 polje postane nov ASC dobijamo sliku čarta iz prošlog života. Tako naše 12 polje će da bude naše 1 polje i pokazivaće nam kakvi smo bili kao osobe, kao ljudi, dal smo sa sobom nosili + ili – energiju. Samim tim u ovom životu, ako smo bili loši, nosićemo „prtljag na ledjima“ koji će nas stalno usporavati da stignemo do željenog cilja.

     Obrtanjem, naše 2 polje u natalu, postaje 3 polje iz prošlog života. 3 polje je polje misli, razmišljanja, postupaka, želje da se intelektualno uzdignemo i budemo bolji ljudi. Samim tim, naša razmišljanja, reči, dela, u ovom životu direktno utiču na sve ono što je nama važno, vredno (2 polje) jer 2 polje predstavlja sve ono što čuva naše telo u ovom životu (tu je hrana, piće, novac… i isto tako i naš stav prema samom sebi.

     Kad nastavimo dalje, naše natalno 6 polje je 7 polje iz prošlog života. 7 polje je naš odnos sa drugima, naše drugo „ja“ tj naš partner / partnerka. Ono nam pokazuje koliko smo bili + ili – prema njemu / njoj i kako to sad utiče na naše zdravlje ili pak nam se loša karma manifestuje u odnosima sa drugim ljudima (6 polje je i polje neprijatelja) ili pak jednostavno klasičan „baxuz“ koji postoji celog života.

     Poslednje obrtanje, 8 polje u natalu, je naše 9 polje iz prošlog života. 9 polje je polje duhovnosti, religije, višeg znanja, čovekova mogućnost da pronikne u mnoge tajne Univerzuma i uspostavi kontakt sa Višim Kosmičkim Silama. Ako osoba nije poštovala zakone, moral, ponašala se loše, samim tim, ovde ta konekcija ne postoji i tako će natalno 8 polje da bude „rupa bez dna“, mesto gde će sve da nestaje, gde ćemo stalno da gubimo energiju i da skaćujemo sebi život.

     Samim tim, tumačenje zašto su 1-5-9 polje dobre karme iz prošlog života je jednostavno :

     1 polje u natalu je 2 polje iz prošlog života – kako smo cenili sebe i druge, šta smo činili da naše telo bude dobro i zdravo, koje su nam vrednosti bile bitne. Sve to će da utiče na naše rodjenje, naše telo, pojavu u ovom životu.

     5 polje u natalu je 6 polje iz prošlog života – kako smo se odnosili prema žrtvovanju, odnosu prema ljudima koji su bili na nižoj lestvici (društvenoj, fizičkoj, materijalnoj, duhovnoj itd…) od nas, da li smo se trudili da rešimo odnose sa ljudima sa kojima smo dolazili u konflikt ili ne.

     9 polje u natalu je 10 polje iz našeg prošlog života – šta nam je bio osnovni cilj u prošlom životu, da činimo dobro ili ne, da napredujemo u životu i pomognemo drugima, ili da budemo lenje bube i da zavisimo od drugih.

     Ako vladari 2-6-8-12 polja aflikuju vladare 1-5-9 polja, ili pak se nalaze u 1-5-9 polju to ukazuje na neke karmičke greške koje vučemo iz prošlog života. I obrnuto naravno, pokazivaće da imamo šanse da (lako) ispravimo karmičke greške i da „čistiji“ nastavimo dalje u narednom životu.

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.