Kipper Karta „Isčekivanje“

Isčekivanje

 

• ova karta se vezuje za planetu Venera i znak Ovan kao i za XI polje Zodijaka. 
• Sama reč „čežnja“ (ili „Želja“) nam ukazuje na pitačevu želju za nečim ili nekim. Zbog povezanosti sa Venera takodje ova karta ukazuje da su to želje koje pitač želi da realizuje, al s obzirom da se vezuju za znak Ovna može da dodje do brzopletih akcija i da na kraju ne bude ništa od cele priče, dok bi povezanost sa XI poljem (planovi) mogla da prikaže pitača koji nešto očekuje, isčekuje, čežnjivo želi da se ostvari / desi (na neki način čeka da mu to nešto padne s’neba)
• Karta takodje ukazuje uz kombinaciju sa XI poljem da će pitač ovog dana imati puno kontakta sa prijateljima koji mogu da mu pomognu da realizuje te svoje želje. Karte koje se nadju pored ove karte će ukazati koje & kakve su želje (ambicije) u pitanju kod pitača, čak i njihovo ostvarenje znači da će pitač stradati u pogledu nj društvenog ugleda & časti. Mogli bi čak na neki način da kažemo da ova karta često može ukazati na „zabranjeno voće“…
• ova karta u kombinaciji sa okolnim kartama može da nam pokaže za čim pitačevo srce / duša / telo / um streme, čemu teži i šta mu je u stvari najmarkantinija misao u glavi, jer sama planeta Venera je pokazatelj onoga za čim žudimo, ono što želimo iz sveg srca ~ ne mora to da bude samo osoba / partner, već može neko i da želi da ima bolje zdravlje, uspešniji posao, više novca itd. Sve je to Venera. Ova karta takodje može da se protumači i kao neka blokada tj. ograničenje nametnuto od strane okoline na neki način koja sprečava pitača da dodje do onoga što želi da ima. Samim tim ako se ova karta nadje pored „emotivnih“ karti tj. karte koje se mogu povezati sa nekim osobama, onda nam to pokazuje da „nešto“ postoji izmedju pitača i te druge osobe što sprečava njihov kontakt.
• kada je zdravlje u pitanju, ova karta može da donese probleme sa nesanicom, glavoboljom, srčanom aritmijom, problemima sa disanjem, alergije koje se pojavljuju u obliku pečata i osipa po koži, a takodje se može vezati i za probleme sa bubrezima kada se javi slabija cirkulacija prilikom razmene kalijuma za natrijum ili pak kada je poremećena ravnoteža kisele baze u samom organizmu (prečišćavanje preko bubrega) Može se vezati i za kortizol, androgen i estrogen & estrin.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.