Dnevnik Tarota

     Evo primera kako dnevno otvaranje Tarota može da se prikaže izuzetno tačnim :

Karte za Nedelju ~ 03/02/13 :


          

          

          
10 Štapova ↓ – 9 Štapova ↑ – Paž Štapova ↓
7 Štapova ↓ – 10 Pehara ↓ – Točak ↓
Razboritost ↑ – Kralj Štapova ↑ – 3 Pentakla ↓
     Puno vatre na jednom mestu. Glava me boli već nekoliko dana, ali noć izmedju Subote i Nedelje je bila nehumana, jer pored toga što je moj obrnuti Paž Štapova tj Duda vilenjala do 5h, em što mene glavobolja ne da nije popustila, već se i pojačala do te mere da sam povraćala od bola.
      U isto vreme, 10 Štpova obrnuto u punom jeku, puno obaveza, a nema volje da se odrade svakodnevne obaveze, pa su neopran veš i neoprani sudovi ostavljeni za „sutra“.
    9 Štapova uspravno me je opominjala da moram da se odmorim i da ne izigravam 7 Štapova bezveze… al džabe, 7 Štapova obrnuto samo je dizala pritisak jer je gledala obrnutu kartu 10 Pehara i tugovala zbog loše situacije u domu i porodici.
    Točak se samo obrtao ceo dan, te loša vest, te dobra vest, zavrtelo mi se u glavi od njegovog kotrljanja. Razboritost je koliko toliko uspevala da održi ravnotežu i zdrav razum, da brinem o sebi i da ne dozvolim da mi temperatura koja je krenula popodne, bukne još više, pa sam sad beduin sa mokrim peškirom na glavi, koliko toliko da snizim temperaturu.
       Kralj Štapova obrnuto je bio moj otac kojem je opet loše, a lekara nigde… opet je jako slab i zapliće jezikom, nestala je ona njegova snaga Duplog Lava koju je nekada imao i nema više čak ni njegovog inata i želje da po bilo koju cenu bude u pravu ili u centru pažnje, nema više ni onog njegovog teškog temperamenta… samo bleda slika umornog i bolesnog čoveka… i on, kao i ja smo pali pod uticaj obrnute karte 3 Pentakla…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.