Zima 2010 god

Kakva nas očekuje zima? Ona počinje 22-12-2011 u ranim jutarnjim časovima, u 06h31am (Bgd)


-1- ASC u Strelcu sa retrogradnim Jupiterom (koji kreće direktno 25-12) na 00° Bika u IV polju koji ima 120° sa Suncem u Jarcu
-2- IC u Ovnu sa Marsom na 17° Device u IX polju u sep. 90° sa Čvorovima i osom 1-7p.
-3- MC u Vagi sa Venerom na 01° Vodolije u II polju (koja ima 60° sa svojim dispozitorom i 90° sa Jupiterom)
-4- DESC u Blizancima sa Merkurom na 08° Strelca u XII polju (koji ima samo širi 60° sep. sa Venerom i apl. 120° sa Marsom)
-5- Mesec 26° Škorpiona u XI polju (u znaku svog pada, poslednji aspket 60° sa Marsom, a prva i jedina apl. 90° sa Neptunom)

      Šta imamo sve ovde? Zemlju u većim količinama, istaknutu jednu vatru i jednu vodu… Po svemu sudeći, na početku svoje vladavine, Zima će biti vlažnija od očekivanog, ali vrlo hladna i teška (egzaltirani Saturn u X polju)

     U Januaru možemo da očekujemo sve ono što se podrazumeva pod terminom „zima“ ~ vejavice, zavejani putevi, magla, led, klizavice, sneg do kolena i sl. jer iako nije istaknuto previše, bode oči Saturn 120° Neptun i Mesec 90° Neptun.

     U Februaru možemo najverovatnije da očekujemo još niže temperature koje će pratiti izuzetno jaki vetrovi koji će još više da nanose sneg na naše puteve (Venera 60° Uran i Venera 90° Jupiter) jer i sam Merkur ima širi 90° sa Marsom, pa će to pojačati snagu vetra i spuštati temperature i pritisak i više nego što se očekuje za to doba godine.

     Pred kraj svoje vladavine, tamo u Martu, možemo da očekujemo dodatne napore Baba Marte da i dalje bude vredna i da nam pravi promaju sa svojim pomeranjem oblaka i vetrova, kao i papazijaniju sa padavinama baš ondak kada to najmanje očekujemo.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.